FAQ

Wie zitten er achter LaaterDirect?

LaaterDirect is een initiatief van Laater, een ervaren pensioenadviesbureau met vestigingen in Breda en Veghel. Je maakt met LaaterDirect dus gebruik van de jarenlange kennis van onze adviseurs.

Welke pensioenuitvoerders worden in het advies meegenomen?

Op dit moment werken wij alleen samen met Brand New Day. Wij kozen voor deze uitvoerder omdat we volledig achter hun filosofie staan. Ze zijn modern, bieden uitstekende service, werken kostenefficiënt en hebben een goed product.

Zijn jullie wel onafhankelijk?

Wij zijn 100% onafhankelijk. We hebben geen afspraken met de pensioenuitvoerder over de hoeveelheid afgesloten regelingen en we ontvangen van hen geen beloning. Alle pensioenadviseurs moeten zich aan strenge regels houden en staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Kan ik de pensioenregeling ook via jullie afsluiten?

Ja, dat kan!

Ik kom ergens niet aan uit, wat nu?

Tijdens het digitale adviesgesprek kun je altijd op de hulpknop klikken. Een adviseur neemt dan contact met je op. Natuurlijk mag je ook zelf contact met ons opnemen via 0888 – 777 987 of hallo@laaterdirect.nl.

Wat als ik het niet eens ben met het advies?

Ons advies is een losse dienst. Je bent vanzelfsprekend niet verplicht om het advies op te volgen. Als je wilt kun je alsnog voor een andere pensioenregeling kiezen.

Wat als ik advies op maat wil?

Voor advies op maat kun je bij terecht bij Laater. Onze pensioenadviseurs helpen je graag verder.

Mijn situatie is complex, is digitaal advies wel geschikt voor mij?

Bij complexe situaties zullen wij je op maat moeten adviseren. Je kunt dan terecht bij Laater. Twijfel je? Geen zorgen. Tijdens de kennismaking stellen wij je vragen om te bepalen of digitaal advies geschikt is voor jouw situatie. Pas als duidelijk is dat je situatie niet te complex is start het echte advies. De kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Wat als ik al een pensioenregeling heb?

In dat geval wordt de situatie wat complexer. Digitaal advies is voor jou niet geschikt. We helpen je bij Laater graag verder met advies op maat.

Bel 0888 – 777 987 of vul uw telefoonnummer in zodat wij je kunnen terugbellen