Over LaaterDirect

LaaterDirect is een initiatief van Laater, een onafhankelijk pensioenadviesbureau met vestigingen in Breda, Veghel, Assen en Den Haag. Tijdens ons advieswerk viel het ons op dat we voor veel kleinere bedrijven steeds dezelfde stappen zetten. Dat moest slimmer kunnen. Zo ontstond het idee voor LaaterDirect. Een tool die deze stappen samen met jou doorloopt, zodat je snel en voordelig tot een passende pensioenregeling komt.

De kennis van onze ervaren adviseurs

Het pensioenlandschap is inmiddels aardig complex. Daarom is het fijn als iemand je de weg wijst. Iemand die bekend is met alle wet- en regelgeving en die weet wat een pensioenregeling betekent voor de toekomst. Dat is precies wat we doen met LaaterDirect. Ook al praat je niet direct met onze adviseurs, je maakt via de tool toch gebruik van hun kennis en ervaring.

 

Toegankelijk advies

Voor kleinere bedrijven zijn de kosten voor een adviestraject op maat een aardige smak geld. Met LaaterDirect is professioneel advies toegankelijk voor elk bedrijf, ook als je wat minder werknemers hebt. Door het geautomatiseerde proces houden we de kosten laag.